Middonaito Akumo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Middonaito Akumo

Témanyitás  Middonaito Akumo on Kedd. Jan. 11, 2011 7:34 pm

Neve: Middonaito Akumo
Faj: Sansu
Nem: Férfi
Kor: 15
S.B.: Hetero
Jellem: Jámbor lélek, szeretné elkerülni a konfliktusokat. Barátokat találni szeret, persze csak akkor, ha nem használja ki az illető. A harcokat kerüli, de ha elkerülhetetlen, teljes erőbedobással harcol. Mély hangja van, hiába kicsike.
Kinézet:Olyan mint az avatarom. Csak annyi az eltérés, hogy a ruhaviselete mindig más.
De, hogy az alap meglegyen: 83kg, izmos testalkat, 168 centi (alacsony.)

Sansu leírás:
A sansu faj érdekességekkel telített. Először is, kimeríthetetlen erejük van. Szóval határtalan energiával rendelkeznek. Ám ezt nem egyszerű a felszínre hozni. Legjobban dühvel lehet a felszínre hozni ezt a nagy erőt (meghal egy barátja, vagy akármi.), de az erő túlzásba mehet, és a nagy erő használata után, a használó egyszerűen meghal. Másféleképp, még részlegesen ki lehet hozni belőlük az erőt, boszorkány feloldó főzetekkel, amit megisznak. Erejük persze nekik is van, de nem a legtöbb alapból. A gyorsaságuk felér egy donaréval, ám ahhoz, hogy olyan gyorsak legyenek, sok edzés kell, az erejük, olyan mint a vámpíroké, csak pont a fele. Ennek a nagy erőnek azonban ára van, ezért egy érzékszerv nélkül születnek a Sansuk. Ez lehet akár mi, vagy a szagokat nem érzik, vagy az ízeket, vagy nem látnak (többnyire ez a leggonoszabb). Hozzá kell tegyem, hogy nem érzékszerv, de attól is megfoszthatják... Lehetnek némák. Persze ha a látásukat elvesztik, a hallásuk kifinomultabb, ha a hallásukat vesztik el, akkor a látásuk erősebb. A Sansuk nem nagy termetűek, de nagyon fürgék. Két formájuk van, az 1. és a 2. Az 1. romájuknál a testük erősebb lesz, és a hajuk vérvörös lesz, szemük pedig fekete. A 2. alakja minden Sansunak másfajta. Ennél az alaknál kicsivel erősebb lesz a testük, és röpképesek lesznek. Csak fizikailag erősödnek meg, kb. Akkora szintre, mint egy vámpír, de ha kiszabadulna netán az ereje, sokkal több is lehet. A 2. alak használata után, 1 nap alvás dedikálva garantált. Az erejük körülöttük nem érezhető, mivel csak akkor használják, ha szükség van rá. (Ütésnél, védésnél, futásnál stb.) A 2. alaknál, különleges fegyverre tesz szert a Sansu, ez az elvesztett érzékszervtől függ, és csak a főbb érzékszervektől. Pontosabban: Látás, hallás, némaság.

Képességek:

Gyorsaság: Gyors lesz a Sansu, felveheti egy donar gyorsaságát.

Villantás: Egy szempillantás alatt ott teremnek az ellenfél előtt, és a kezükkel mellkason lökik. A lökés ugyan nem erős, de kibillenti az ellenfelet az egyensúlyából, a meglepetés erejével.

Erő löket:
Egy másodpercre megnöveli az erejét a Sansu, amivel nagy energia löket jön létre. Ezzel fogásból is kiszabadulhat, és nagy ütést is végbe vihet. Hátránya az, hogyha túl sok az erő, akkor nem csak az ellenfél sebeződik, de a használó is.

Ugrás: A használója képes egy nagy ugrást végrehajtani, ami 100 métertől 300ig terjed. Kisebb- nagyobb eséllyel, kitörhet a használó bokája. Nem sűrű képesség.

Alakváltás: A Sansu átalakul a második alakjába. Amely mindenkinek más, a teste megerősödik egy kicsit, ezzel nagyobb terhelést kibírva.
Sötét karmok:
Ezt csak a 2. alakváltás után lehetséges, a használója 3-4 centis körmöt növeszt, ami lezsibbasztja a testrészt, amit eltalál.

A némaság dárdája:
Egy dárda, ami körül gonosz aura kering. Csak a némák tudják megidézni. Kettétörni nem könnyű a fegyvert, és élesebb a borotvánál.

A süketség kardja:
Egy jó nagy kardot idéz meg. Amivel nagyon nagy sebzést lehet bevinni, de elég lassú és nehéz fegyver.

A vakság fegyvere:
Ez egy fegyver, ami a némáknak van meg. Különleges a kinézete, amitől gyors sebzéseket lehet bevinni az ellenfélnek. Kézre húzható mint egy kesztyű, nagyon gyors és könnyű, élessége közepes.(Olyan mint Illidannak a wowból.)

http://imagerz.com/QEIUDktvAwMEVV4YQgVR

(Ha észrevetted a némáknak éles fegyvere és közepes, a süketeknek lassú de nagy sebzésű, a vakoknak meg gyors és kis sebzés. )

Előtörténet:
Egy szép napon, 15 évvel ezelőtt megszülettem. Mind két szülőm természetesen Sansu volt. Életem legnagyobb tragédiája már a születésemnél elért, nekem jutott, a Sansuk legnagyobb átka, mikor a látást kéri el az erőm. Ezért vakon növekedtem, megtanultam érezni körülöttem a területet. 5-6 éves koromban, már olyan jól ment minden, hogy nem mentem neki semminek. 6 éves koromban beírattak egy iskolába, ami direkt vakoknak volt fenntartva. Persze olvasni csak vak írással tudtam, de írni megtanultam rendesen is. Megtanultam a kezemmel irányítani az írásom, és nem a szememmel nézni. Az iskolában jó barátokra leltem, ami nem tartott hosszú ideig. Hallásom kifinomultabb volt mint az embereké, ezért jól tudtam zenélni. 10 éves koromra jól gitároztam, és énekeltem. Szerencsére jól áldott meg az Isten. A dalok, nekem olyanok voltak, mint a látás. Magam elé képzeltem azt amit a dalban énekeltek, pontosan nem tudtam, hogyan néz ki, de én mégis eltudtam képzelni. Imádtam a dalokat, szintte láttam magam előtt a színeket, amiket sose láthattam. Képességeim 8-9 éves koromban jelentkeztek be, amikor nagy erőre tettem szert. Kissé vicces módon jelent meg az erőm, mikor idegesíteni kezdett az egyik ismerősöm, én a kezembe tartottam egy üdítős üveget, amit összeroppantottam véletlenül. Innen tudta apám, és anyám is, hogy megjelent az erőm. Innentől kezdődtek az edzéseim, amik nem voltak túl sűrűn lerendezve az apámmal, inkább egyedül edzettem. Mivel nekem teljesen más a harc, mint neki, aki a szagokat nem érzi, anyukám meg a tapintást nem érzi. Ha hozzáér valaki, vagy valami, nem érzékeli azt. 13 éves koromra, már elértem azt a szintet, amit általában el kell érni, második átalakulásom meglett. Ami sötét volt, egy színt ismerek, az is a sötétség. Mert csak egyet látok, sötétet... Mivel jó hangot kaptam a sorstól, ezért néhányszor szerepeltem is, inkább csak egyszerű reggae dalokkal. Amiket imádtam, mert nyugodtak, és nagyon szépen leírják az érzelmeket s a különleges tájakat. Mindig is szerettem volna látni egy szivárványt, de sose tudtam. Még mindig ez a legnagyobb vágyam, hogy egy szép napon, valaki elmondja nekem, hogy néz ki a szivárvány. Ez a szép nap, egyszer csak eljött. És nagyon imádtam. Zene utján tudtam meg, milyen is a szivárvány. Mégpedig ettől a számtól: http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I&translated=1 . Ezt az énekest, sokan elrettentőnek tartják a kinézete miatt. De nekem a hangja a lényeg. Ez lett a kedvenc dalom, amit hamar meg is tanultam előadni gitárral, amikor nincs jobb dolgom, ezt énekelgetem. A szerelmi életemről is szeretnék ejteni pár szót, megmondom, nem vagyok az a jújdeperverz alak, nyitott vagyok mindenkivel, az első sex is elért már. De ezt most inkább nem részletezném. 14 éves koromra, már jó szinten tudtam használni a képességeimet. És már eléggé felnőttem az élethez, de testben még kicsi voltam. Hallottunk szüleimről, egy direkt démonoknak fenntartott iskolát, ahova gyorsan is jelentkeztünk. Én nagyon izgultam, mivel ez az első iskola, ahova nem vakokkal járok. Ezért próbálom majd mindig a barátságos formámat hozni.

Ouuu, majdnem kihagytam, a 2. átalakulás leírását... Szóval itt van:

Akumo amikor átalakul a 2. alakjába, körülbelül úgy fog kinézni mint Illidan.
http://imagerz.com/QEIUDktvAwMEVV1NGQVR
(ugyan ilyen zöld stílusú, fegyver is minden is.)

A hozzászólást Middonaito Akumo összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 13, 2011 3:26 pm-kor.

Middonaito Akumo

Hozzászólások száma: 43

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Middonaito Akumo

Témanyitás  Kluzgor on Kedd. Jan. 11, 2011 11:00 pm

Üdv!

Nos elfogadom, de a képességeket Warg igazgatóval is beszéld meg. Én 1lőre max 5db engedélyezek nem többet. Ez is Wargal beszéld meg ha szeretnéd a többit is. Természetesen később tanulhatod is őket.

Csinálj karakter lapot és kezdeted a játékot.

Üdv
Kluzgor

Kluzgor
Admin

Hozzászólások száma: 243

Témanyitás  Middonaito Akumo on Szer. Jan. 12, 2011 8:38 pm

Okés köszönöm!

Akkor az igazgató urat kérném arra, hogy írja le ide, hogy hány képességet ismerek most, és, hogy elfogadja-e a fajt Very Happy

Middonaito Akumo

Hozzászólások száma: 43

Témanyitás  Warg Linderoth on Csüt. Jan. 13, 2011 4:19 pm

Hi!

A fajleírást elfogadom, 5 képességedet ismered. Ezeket te kiválaszthatod!

Warg Linderoth
Admin

Hozzászólások száma: 266

Felhasználó profiljának megtekintése http://demonacademy.niceboards.net

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére