Chat
2 / 19 oldal • Share •
2 / 19 oldal •
1, 2, 3 ... 10 ... 19 
Re: Chat
Rendben van, pedig azt hittem h a sötét piros jobban fog látszani.
Valakinek nincs kedve egy kicsit játszani velem?

Aguri Kazune- Hozzászólások száma: 80
Ez a piros már olvashatóbb, de ami az előtörténetnél volt az nem volt az.
Én sajnos csak hétvégén tudok majd írni. Mivel Délutános vagyok és mivel délelőtt nincs fent senki olyankor pihenek. Addig költőz be a kollégium valamelyik emeletén található szobák 1kébe. A szobát magadnak csinálhatod külön topic ként.
Én sajnos csak hétvégén tudok majd írni. Mivel Délutános vagyok és mivel délelőtt nincs fent senki olyankor pihenek. Addig költőz be a kollégium valamelyik emeletén található szobák 1kébe. A szobát magadnak csinálhatod külön topic ként.

Ikumi- Hozzászólások száma: 627
Majd mindenki nézze meg, nem-e kapott pm-et! Szétküldtem néhányat

Abareru Taki- Hozzászólások száma: 179
Nem is tudom, hogyan kezdjem...
Tudjátok, közeledik a suli, sok lesz a tanulnivaló, idő viszont kevés, de ennek ellenére négy darab szerepjáték fórumon vagyok fent, ebből egynek az adminja vagyok. Mivel nem hiszem, hogy mindegyikre lenne időm a jövő héttől, ezért döntenem kellett, melyik fórum szereplésemet fejezem be. És hát az igazat megvallva a Démon Akadémiára gondoltam.
Hogy miért? Nos, ennek több oka is van. Például ezen vagyok fenn a legkevesebb idő óta és a többin vannak barátok, haverok, és ők számítanak rám.
Tehát ne haragudjatok, de valószínüleg többet nem írok majd ide.
Viszlát és jó játékot!
Tudjátok, közeledik a suli, sok lesz a tanulnivaló, idő viszont kevés, de ennek ellenére négy darab szerepjáték fórumon vagyok fent, ebből egynek az adminja vagyok. Mivel nem hiszem, hogy mindegyikre lenne időm a jövő héttől, ezért döntenem kellett, melyik fórum szereplésemet fejezem be. És hát az igazat megvallva a Démon Akadémiára gondoltam.
Hogy miért? Nos, ennek több oka is van. Például ezen vagyok fenn a legkevesebb idő óta és a többin vannak barátok, haverok, és ők számítanak rám.
Tehát ne haragudjatok, de valószínüleg többet nem írok majd ide.
Viszlát és jó játékot!

Narazaki Ryuko- Hozzászólások száma: 249
Hi!
Semmi gond, megértjük. Viszont segíthetnél nekünk egy kicsit! Szeretnék több játékost az oldalunkra, ezért jó lenne ha a te oldaladdal(ahol adminkodsz) kialakítanánk egy társoldali viszonyt.
Semmi gond, megértjük. Viszont segíthetnél nekünk egy kicsit! Szeretnék több játékost az oldalunkra, ezért jó lenne ha a te oldaladdal(ahol adminkodsz) kialakítanánk egy társoldali viszonyt.

Warg Linderoth- Admin
- Hozzászólások száma: 266

http://starwarsdf-rpg.proboards.com/
A fórumom.
Majd beajánlom másnak az oldalatokat:D
A fórumom.
Majd beajánlom másnak az oldalatokat:D

Narazaki Ryuko- Hozzászólások száma: 249
Senkinek sincs kedve kutyátsétáltatni, tapizni, beszélgetni, kajolni, örjöngni, bunyózni, szóval bármit bevállalok. Szóval valaki játszik velem *.*

Gouko Sohan- Hozzászólások száma: 18
Szia!
A kérdésedre nem válaszolok, hisz már csatlakoztál hozzánk a társalgóban.
Viszont azt szeretném mondani, hogy időközben volt egy változtatás a karaktereken, így mindenki birtokolhatja az összes képességét. Tehát írd fel nyugodtan a maradék 4-et az adatlapodra.
A kérdésedre nem válaszolok, hisz már csatlakoztál hozzánk a társalgóban.

Fujiko Mika- Admin
- Hozzászólások száma: 305
Yo! És még 1 kérdés, gondolom a sorrend itt i fontos, szóval ha 4en játszunk akkor úgymegy, hogy 1.ember 2.ember 3.ember 4.ember 1. 2. 3. 4. stb........ Szóval itt is fontos a sorrend vagy sem?

Gouko Sohan- Hozzászólások száma: 18
Hát, eddig sorrendben játszottunk a többiekkel. Szerintem még legalább azt meg kellene várni, míg ők is reagálnak rád, utána meg külön vonulunk beszélgetni, vagy csocsózni.

Fujiko Mika- Admin
Jó reggelt/napot/estét (amikor olvassátok
)
Egy kis sárkány keres játszótársat, ha valakinek lenne kedve.
Egy kis sárkány keres játszótársat, ha valakinek lenne kedve.

Jason Katsuro- Hozzászólások száma: 196
Gyere a társalgóba beszélgetni, ha van kedved.

Fujiko Mika- Admin
2 / 19 oldal •
1, 2, 3 ... 10 ... 19 
2 / 19 oldal