Chat
19 / 19 oldal • Share •
19 / 19 oldal •
1 ... 11 ... 17, 18, 19
Re: Chat
Ecsém... szerintem nem elég kidolgozott a faj és... de hát egész életben így?
A másnaposságnak és a részegségnek semmi értelme kiadós alkohol nélkül, ezt már csak tudom.

Zacharias Storm- Hozzászólások száma: 99
Van kedve valakinek játszani? Bátran dobjon meg pm mel
ez már elkelt
XD
ez már elkelt

Arya Detin- Hozzászólások száma: 112
Hűha... a játék első kihívása! :O
De ha jól megnézem a chat-et és a másik témát, szerintem Natria halál komolyan gondolja. "Démon módjára lerendezni szerepjátékos fórumon" - ha jól meggondolom, szerintem ez elég véres lesz egy vámpír és denevérmacska között, de nekem van egy sejtésem, hogy mi lesz a vége. Michi tegnapi drámázása után én inkább nem mondok semmit, hogy megőrizzem tártatlanságom, mielőtt megint kapnék beszólogatást.
De ha jól megnézem a chat-et és a másik témát, szerintem Natria halál komolyan gondolja. "Démon módjára lerendezni szerepjátékos fórumon" - ha jól meggondolom, szerintem ez elég véres lesz egy vámpír és denevérmacska között, de nekem van egy sejtésem, hogy mi lesz a vége. Michi tegnapi drámázása után én inkább nem mondok semmit, hogy megőrizzem tártatlanságom, mielőtt megint kapnék beszólogatást.

Zacharias Storm- Hozzászólások száma: 99
Boszikámat nemadom >.<
Mostanában kicsit elfoglaltabb voltam, de ha minden igaz, akkor mostmár gyakrabban tudok írni. Szóval ne félj boszikem, már nem sokáig leszel szűz ^^
Mostanában kicsit elfoglaltabb voltam, de ha minden igaz, akkor mostmár gyakrabban tudok írni. Szóval ne félj boszikem, már nem sokáig leszel szűz ^^

William Angel- Hozzászólások száma: 372
Bocsánat a késésért, holnap postolok ahol játszom 

Kiyomi Akari- Hozzászólások száma: 18
Én mindig utánad írok... Megszokás... DE Natriaaaaaa O.o üssek meg egy nőt...

Middonaito Akumo- Hozzászólások száma: 43
Egy kis kedv csináló az új oldalhoz:

Warg Linderoth- Admin
- Hozzászólások száma: 266

19 / 19 oldal •
1 ... 11 ... 17, 18, 19
19 / 19 oldal