Ötletek, javaslatok...
2 / 2 oldal • Share •
2 / 2 oldal •
1, 2
Re: Ötletek, javaslatok...
Szerintem lehetne a fajokat úgy fejleszteni. A meglévő fajokon belül is van több, mint a sárkányoknál, vagy az angyaloknál is.
Pl: Boszorkányok. Lehetne több fajtájuk és mindegyiknek lehetne egy speciális képessége, ami csak rájuk jellemző.
Pl: Boszorkányok. Lehetne több fajtájuk és mindegyiknek lehetne egy speciális képessége, ami csak rájuk jellemző.

Kuronoma Rima- Hozzászólások száma: 109
Én személy szerint jó ötletnek tartom.

Azazel Rakiel- Hozzászólások száma: 199
Nem értek 1et. A boszorkányok mindig arra nagyobb tudást ésa sötét mágia kutatást valamint a meg fiatalodást keresik. Nekik válfajaik nincsenek. Csak annyi a külömbség köztük, hogy vannak jók és rosszak. Meg vannak a havasi boszorkányok akik a havasi tájakon találhatóak meg.

Kluzgor- Admin
- Hozzászólások száma: 243
Nem kifejezetten csak a boszorkányokra gondoltam, hanem bármelyikre.

Kuronoma Rima- Hozzászólások száma: 109
Nekem lenne egy jó kis javaslatom:
Mi lenne, ha kiírnánk, a hírekben. Pontosabban az egyik admin, azt, hogy elkezdett havazni. Mivel eljött a tél, és akkor jó kis hógolyózó partyt lehetne rendezni...
Mi lenne, ha kiírnánk, a hírekben. Pontosabban az egyik admin, azt, hogy elkezdett havazni. Mivel eljött a tél, és akkor jó kis hógolyózó partyt lehetne rendezni...

Middonaito Akumo- Hozzászólások száma: 43
Sajnos ez már nem igen lehetséges, úgyan is Februártól kezdődik a suli és lehet majd órákra járni. Majd innentől igyekszünk lépést tartani az időjárással is
.

Kluzgor- Admin
- Hozzászólások száma: 243
2 / 2 oldal •
1, 2
2 / 2 oldal